top of page
naam.jpg

NAMASTÉ

Van harte welkom op de website van AyaKambo 

Mijn naam is Esther, ik ben geboren in 1967 te Amsterdam. Ik ben moeder van twee prachtige, lieve zoons die inmiddels volwassen zijn. Ik zou mijzelf niet als coach of sjamaan willen omschrijven, ik ben gewoon lekker mezelf en heb door mijn leven heen de nodige processen doorgemaakt, veel daarvan kunnen helen en ben nu dankbaar met de waardevolle levenslessen die ik daaruit heb mogen verkrijgen. Tijdens het aan mezelf werken ben ik in aanraking gekomen met o.a. Iboga, Ayahuasca, teacher mushrooms, San Pedro, Bufo en Kambo. Deze plant- en natuurmedicijnen met hun helpende spirits hebben mij veel geleerd en gegeven. Verlichting in oude trauma's en levensveranderende inzichten. Bewustwording naar mezelf, connectie met de natuur en liefde naar de mensen om me heen. Het heeft me bij vertrouwen en liefde gebracht en alles stroomt zoveel meer.

Mijn liefde voor Ayahuasca en Kambo is daar ontstaan. Ik was zo enthousiast over de kracht van deze natuurmedicijnen en voelde me er meteen zo mee verbonden, dat ik verschillende trainingen ben gaan doen. Een jaartraining facilitator Ayahuasca en proceswerk, werken met stemvorken op chakra's en meridianen, sjamanistisch drummen en de intensieve Kambo IAKP training. Lang geleden heb ik twee jaar integratieve (kinder) therapie en de module klassieke hypnotherapie gedaan (aan de Nederlandse Academie voor Psychotherapie) en zo komen alle tools in mijn rugzak nu heel mooi bij elkaar. Voor mij is het belangrijk om vanuit mijn hart en intuïtie te werken, maar ook met gedegen (theoretische) kennis en (wetenschappelijk) onderzoek als basis. Verder sta ik in contact met een betrokken netwerk van andere facilitators, therapeuten en artsen die ik zo nodig om advies kan vragen. 

Met veel liefde en dankbaarheid voel ik dat het nu mijn pad is om andere mensen te begeleiden op weg naar meer heelwording. Naar meer vertrouwen en liefde, voor onszelf en alles om ons heen!

 

AHO

Even voorstellen
bottom of page