naam.jpg

NAMASTÉ

Van harte welkom op de website van AyaKambo 

Mijn naam is Esther, ik ben geboren in 1967 te Amsterdam. Ik ben moeder van twee prachtige, lieve zoons die inmiddels volwassen zijn. Ik ben geen therapeut of sjamaan. Ik heb door de jaren heen echter zelf wel de nodige processen doorlopen en denk dat ik daaruit een heel waardevolle leerschool gekregen heb. Tijdens het aan mezelf werken ben ik in aanraking gekomen met o.a. Iboga, Ayahuasca, teacher mushrooms, San Pedro, Bufo en Kambo. Deze plant- en natuurmedicijnen met hun helpende spirits hebben mij veel geleerd en gegeven. Verlichting in oude trauma's en levens veranderende inzichten. Bewustwording naar mezelf, de natuur en de mensen om me heen. Het heeft me bij vertrouwen en liefde gebracht en alles stroomt zoveel meer.

Mijn liefde voor Ayahuasca en Kambo is daar ontstaan. Ik was zo enthousiast over de kracht van deze natuurmedicijnen en voelde me er meteen zo mee verbonden, dat ik verschillende trainingen ben gaan doen. Een jaartraining facilitator Ayahuasca en proceswerk, werken met stemvorken op chakra's en meridianen, sjamanistisch drummen en de intensieve Kambo IAKP training. Voor mij is het belangrijk om vanuit mijn hart en intuïtie te werken, maar wel met gedegen (theoretische) kennis als basis.

Met veel liefde en dankbaarheid volg ik nu mijn pad om andere mensen te begeleiden op weg naar meer heel wording. Naar meer vertrouwen en liefde voor jezelf en alles om je heen.

 

AHO