top of page
hart-chakra_edited.jpg
Proces ondersteunend gesprek

Proces ondersteunend gesprek

 

Een uitgebreid en diepgaand gesprek om meer de diepte in te gaan en te onderzoeken waar jij nu zit of wat je nodig hebt in je groei-, rouw- of verwerkingsproces. Voordat je beslist of je een reis wilt gaan maken met Plantmedicijn, een Kambo sessie wilt gaan doen of misschien een integratieve massage kan het fijn zijn om eerst uitgebreid te onderzoeken wat jij eigenlijk nu nodig hebt. Tijdens een gesprek komt precies dat naar boven wat gezien, erkend en geheeld wil worden en krijg je meer helderheid in waar en hoe je daar aan kunt gaan werken. Ook na een Aya reis of Kambo sessie kan het zijn dat je de behoefte voelt om bij de inzichten die je verkregen hebt nog wat meer ondersteuning te krijgen. 

Daarom bied ik los van de uitgebreide intake- en nagesprekken die bij een geboekte sessie horen, ook de mogelijkheid om de tijd te nemen voor dat wat jij nodig hebt in de vorm van proces ondersteunende gesprekken. Eventueel met behulp van het krachtige Leela spel met bewustzijns- of genezingskaarten. Dit kunnen we in een face to face gesprek doen bij mij of jou thuis, of via (beeld) bellen. 

Integratief lichaamswerk

Integratief lichaamswerk

 

Een intuïtieve massage met veel liefdevolle huidaanrakingen. Daar waar nodig begeleid door helende muziek, stemvorken (op chakra's en meridianen), sjamanistisch drummen en/of gebruik van klankschalen.  

 

Door een liefdevolle aanraking kom je letterlijk en figuurlijk weer beter in je vel te zitten. Je gaat je meer ontspannen, veilig en geliefd voelen en dat kan steun geven bij bijvoorbeeld verdriet of angst. 

Sommige plekken van ons lichaam staan in verbinding met opgeslagen trauma (ons pijnlichaam) en door daar contact mee te maken kunnen blokkades zachter gemaakt worden en/of opengaan en kan er losgelaten worden. 

Met verschillende frequenties of geluidstrillingen kunnen energie banen en chakra’s weer beter gaan stromen.

Door verschillende vormen van releasen (ademen, huilen, trillen, etc) kan trauma en spanning losgelaten worden. 

 

 

Met welke intenties geef ik aanrakingen tijdens dit lichaamswerk:

 • Verbondenheid:
  Om je te herinneren en te voelen dat we allemaal met elkaar en met een oneindige liefdesenergie verbonden zijn. 

 • Veiligheid en geborgenheid:
  Aanraking waardoor je veiligheid en geborgenheid kunt ervaren bij gevoelens van angst of onzekerheid. 

 • Compassie:
  Gemeende streling of aanraking wanneer je emoties voelt en er contact mee maakt.

 • Empathie:
  Hulpvaardige, vriendelijke en ondersteunende aanraking. 

 

Welke energieën er niet in deze aanrakingen aanwezig zijn:

 • Sensuele of seksuele aanraking

bottom of page