SANANGA

Traditioneel oogmedicijn uit het Amazonegebied, gemaakt van de wortel van de Tabernaemontana Sananga struik. Sananga wordt gebruikt om geblokkeerde energieën op emotioneel, fysiek en spiritueel niveau te reinigen en er wordt gezegd dat het direct inwerkt op de oorzaak van ziekte. Opent het derde oog en brengt rust, focus en helderheid in lichaam en geest.

 

RAPÉ

Rapé is een medicijn dat al duizenden jaren wordt gebruikt door inheemse stammen uit de Amazone. Rapé, uitgesproken als “Ha-pee”, bestaat uit een mix van verpulverde planten. 

Het gebruik van Rapé heeft als doel om je diep te verbinden met de spirits van de natuur en deze krachten aan te roepen voor fysieke en spirituele healing. 

Rapé biedt ondersteuning bij het openen en reinigen van de chakra’s en zorgt voor een gevoel van gronding en verbinding met de aarde. Het wordt gebruikt om geblokkeerde energieën op emotioneel, fysiek en spiritueel niveau te reinigen. Rapé kan helpen bij het openen van het derde oog en het ontkalken van de pijnappelklier, het helpt negatieve gedachten en spanning los te laten, brengt rust en mentale helderheid en is een hartopener.

 

©2020 AYA KAMBO